ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΤΗ

“ H μεγαλύτερη αδυναμία είναι να μην γνωρίζεις τη δύναμη σου”

Φανταστείτε τον Γενέθλιο χάρτη,  σαν ένα manual (οδηγίες χρήσης) που μας συνοδεύει με εντολή του Δημιουργού  και περιλαμβάνει όλες τις εμφανησιακές προδιαγραφές όπως βάρος, ύψος και χρώμα μαλλιών αλλά και όλες τις εσωτερικές δυνατότητες αντίληψης και μάθησης, καλλιτεχνικών τάσεων και όλων των επί μέρους ταλέντων. Το αστρολογικό μας dna λοιπόν “διαβάζεται” και μας δίνει τη δυνατότητα να στοχεύσουμε στο μέγιστο της εκδήλωσης των γενέθλιων προδιαγραφών μας.

ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Συναστρίες και ταιριάσματα, εξέλιξη σχέσεων

Τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα μιας Ερωτικής σχέσης καθώς και το πως ενδέχεται να εξελιχθεί θα μπορούσε να μας γλυτώσει από πολλά συναισθηματικά και ψυχολογικά βάσανα. Η Γνώση των θετικών και αρνητικών σημείων δίνει τη δυνατότητα της διαχείρισης των δύσκολων περιόδων κρίσης που μπορεί να περάσει ένα ζευγάρι. Αντιλαμβανόμενοι “ποιον” ή “ποιαν” έχουμε ακριβώς απέναντί μας αξιοποιούμε τα θετικά χαρακτηριστικά ενώ παράλληλα μαθαίνουμε να συμβιώνουμε σύμφωνα με τη διαφορετικότητα μας.

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ

Οικονομικά, σχεδιασμός και επιχειρηματικά πλάνα

Η εύρεση εργασίας ή στόχευση και αξιοποίηση των δυνατοτήτων και των ταλέντων, η φιλοδοξίες και το όραμα για ανέλιξη στον επαγγελματικό στίβο απαιτεί προσεκτική μελέτη από τον επαγγελματία Αστρολόγο ώστε να ληφθούν οι σωστές αποφάσεις την κατάλληλη στιγμή. Επενδύσεις, επεκτάσεις και χρηματοδοτήσεις δεν πρέπει να γίνονται αν δεν υπάρχει μακροπρόσθεσμος σχεδιασμός επιχειρηματικής δράσης. Συχνά μια αρχική λάθος απόφαση-σε κακή χρονική στιγμή- μπορεί να αποπροσανατολίσει το άτομο από την επιτυχία. Δεν φτάνει μόνο το ταλέντο χρειάζεται και μια σωστή ευκαιρία.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

κοσμικές εξελίξεις, εκλογικές αναμετρήσεις, ανταγωνιστικά ωροσκόπια

Η Ιστορία κάνει κύκλους ακριβώς όπως και οι πλανήτες-σταθερά και με συγκλονιστική επανάληψη μέσω των Συνοδικών κύκλων των Ουράνιων Σωμάτων μελετούμε και συγκρίνουμε εποχές κρίσης, ύφεσης ή ανάπτυξης, πολεμικές συρράξεις και οικονομικά κραχ.

ΩΡΙΑΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Η Ωριαία αστρολογία αποτελεί ένα πανάρχαιο σύστημα-κυρίως Αρχαιοελληνικό-που απαντά σε συγκεκριμένες απαντήσεις,σε συγκεκριμένο τόπο και χρόνο. Ερωτήσεις που μας “καίνε” και μπορεί να αφορούν χαμένα πράγματα ή και πρόσωπα που αγνοούνται. “Που είναι το βιβλιάριο υγείας μου;” ή “που είναι κρυμμένα τα κοσμήματα μου;”  “πότε θα επιστρέψει ο αδελφός μου;”  “θα παντρευτώ το Γιώργο;” “ θα κερδίσω το βράδυ στο καζίνο;”

Δεν απαιτείται η γνώση του Γενέθλιου χάρτη καθώς καταστρώνεται ωροσκόπιο Ερώτησης την ακριβή ώρα που θέτει την ερώτηση ο ενδιαφερόμενος

ΠΑΙΔΙΚΑ ΩΡΟΣΚΟΠΙΑ

Ίσως το καλύτερο και χρησιμότερο δώρο στους γονείς που θα ήθελαν να ανακαλύψουν τα ταλέντα και τις δεξιότητες του μικρού θησαυρού τους ώστε να μπορέσουν να το στρέψουν σε εποικοδομητικές ασχολίες.  Παιδιά καλλιτέχνες ή παιδιά με ιδιαίτερες επιδόσεις σε αθλήματα θα μπορούσαν να αποδώσουν πολύ καλύτερα μέσα σε υποστηρικτικά οικογενειακά περιβάλλοντα που δεν επιμένουν να τα καμαρώσουν οπωσδήποτε Ιατρούς ή Δικηγόρους. Εκπαιδευτικός προσανατολισμός αρχικά και Επαγγελματικός προσανατολισμός λίγο αργότερα ώστε να εδραιώσουν τη θέση τους με επιτυχία σε μια δύσκολη και ανταγωνιστική κοινωνία που τα απαιτεί νικητές!

ΚΑΡΜΙΚΗ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ

Παρελθούσα εμπειρία και η συνωμοσία του κάρματος

Στην πραγματικότητα όλο το σύμπαν(και η αστρολογίας ως  αναπόσπαστο κομμάτι του) εργάζεται σιωπηλά για το “καθ’εικόνα και καθ’ ομοίωση” . Κάθε ψυχή μεταφέρει μνήμες και εμπειρίες από προηγούμενες ενσαρκώσεις που ξεδιπλώνει σιγά σιγά παλεύοντας να προσεγγίσει τη Νέα Αποστολή ψυχικών δεξιοτήτων. Οι δεσμοί της Σελήνης σε συνεργασία με το υπόλοιπο Ωροσκόπιο- μια μικρή Συμπαντική τραμπάλα  αποκαλύπτουν το εξελικτικό μονοπάτι της ψυχής.

ΚΑΡΜΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ

Ανθρωποι και καταστάσεις έρχονται στη ζωή μας επιτελώντας ρόλους που αρχικά φαντάζουν αδιάφοροι, δύσκολοι ή ακόμα και εφιαλτικοί. Μας ταλαιπωρούν ή μας προάγουν νιώθοντας ότι δεν μπορούμε να ξεκόψουμε εντελώς επαναλαμβάνοντας μοτίβα που μας επιστρέφουν διαρκώς στην εκκίνηση ενός ίδιου κύκλου

Η Εξελικτική Αστρολογία περιλαμβάνει τομείς όπως η ιδιοσυναστρία ή η Δραγώνιος Αστρολογία που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τον άνθρωπο να περπατήσει στο μονοπάτι της εξέλιξης του γνωρίζοντας τουλάχιστον τους συνοδοιπόρους του εξ’ αρχής.